Hur du avaktiverar aviseringar när enheter ansluter till ditt nätverk

Hur du avaktiverar aviseringar när enheter ansluter till nätverket:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gör något av följande:
    • Gå till blocket Smarthem och klicka på knappen Visa i avsnittet Övervakare av smarthem.
    • I programmets huvudfönster klickar du på knappen Visa under avsnittet Övervakare av smarthem.
    • Klicka på länken <network name> som visas i den nedre delen av huvudfönstret.
  3. I fönstret Övervakare av smarthem klickar du på knappen Horisontella prickar bredvid nätverket och väljer objektet Avaktivera aviseringar.

Kaspersky-programmet kommer inte längre att visa dig aviseringar om några enheter ansluter till detta nätverk.

Du kan också avaktivera aviseringar för det valda nätverket när Kaspersky-programmet visar ett meddelande om att en enhet har anslutit sig till det här nätverket. För att göra detta, klicka på länken Avaktivera aviseringar för detta nätverk i aviseringsfönstret.